Рекламни конструкции

билбордове, под, наем, реклама, цениБИЛБОРДОВЕ
Билбордовете са метални преместваеми обекти, поставяни върху частни или общински имоти. Рекламите при тях представляват опънати с оптегачи или въже винилови платна с различни размери. Билбордовете могат да са самоносещи със собствена бетонна основа или да са захванати към стени или други обекти.

Самоносещите се билборди са с различни размери на рамките. Тези размери се избират според нуждите и заявката на клиента. Рамките на съоръженията могат да са стандартни (едно или двустранни), отворени под ъгъл (лястовица) и тристранни. Изтеглете електронна схема.

Най-разпространеният тип са стандартните 4х3м. Повече информация за този модел.

Вторият тип бордове са така наречените отворени рамки (лястовица) с 30 и повече градуса отвор на рамките. В повечето случаи те се изработват с тръбна основа и опростена във ферма рамка, на която се захващат винилите. Този вид конструкции се прилагат по пътни участъци със завои, където рамките и самата реклама сочи към пътникопотока.
Тристранният тип билборд също има тръбна основа и 3 бр. рамки, образуващи триъгълник. От този вид изработваме и въртящи, задвижвани с ел. двигател, рекламоносители. Те имат редуктори за контрол на скоростта на въртене, таймер за автоматично почасово изключване и т.н.

Всички варианти на съоръженията имат антикорозионна защита, възможност за монтиране на осветление, стандартен захват и обслужване на винилите.
Освен изброените рекламни варианти, изработваме и билбордове с рамки 6х3, 6х4, 8х3м и други широкоформатни билбордове.

КАЛКАНИ И ОБЕМНИ ПЛАТНА
Калканите са странични стени от сгради подходящи за поставяне на рамки или директно опъване на рекламни платна.

УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ И КУЗИРКИ
Табели за указване на нахождение, реклама, пътни знаци и други.

ТОТЕМИ
Тотемите са често срещани по бензиностанциите, където служат за реклама и информация за цени и промоции. Те се изготвят от метална конструкция захваната за бетонна основа, еталбонд, фолия и пвц материали. Размерите са според проекта на клиента.

РАКЕТИ
Ракетите са градски табели с отваряеми рамки и размери 120//180см. Те са двустранни с метална конструкция захваната за бетонна основа.

ПИЛОНИ И БАНЕРИ
Пилоните са метални знамена захванати за бетонна основа или за преместваема тежест.

 

ЗА АКТУАЛНИ ЦЕНИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

Сглобяеми къщи

Ние сме фирма със солиден опит в изграждането на сглобяеми къщи, бунгала, халета и съоръжения. Предлагаме както готови преместваеми търговски обекти и мобилни жилищни къщи, фургони и други. Използваме качествени и модерни материали, като сайдинг, сандвич панели и други правейки сградите естетически красиви, функционални и лесни за поддръжка. На нас можете да се доверите и за технически съвети и услуги свързани с изграждането както на единични къщи и съоръжения, така и при обособяването на групи постройки в почивни селища или етажни кооперации. Пълен интериорен и екстериорен дизайн и оформление. Компютърно 2 и 3D визуалиране на проекта.

Част от нашите допълнителни услуги е техническото и гаранционно обслужване. Всички изградени изцяло от нас обекти имат 10 годишна гаранция.


Научете повече за тези продукти и услуги на отделните сайтове:
За преместваеми обекти – http://tinyheritage.com и за статични къщи – http://bungala.info

Отоплителни печки

Ние не сме голяма компания която да Ви убеждава, че произвежда най-добрите отоплителни уреди и печки. Ние обаче, като фирма занимаваща се със металообработка, разполагаме с експерти и техника за направата на ефективни печки и системи, както на масло, така и на твърди горива. Всички модели които предлагаме са многократно подлагани на тестове. Те не претендират с естетическа красота а само с ефективност. Голяма част от идеите в направата на печките са взаимствани от руски, японски и други доказани с ефективността си модели.

Ние не правим големи количества и работим предимно по поръчка. Всички модели са тествани многократно и са доказали своите качества. Всяка направена печка се тества отделно преди да се изпрати на клиента. От скоро предлагаме, комбинирани печки на масло и твърдо гориво на базата на бойлери с които можете да си направите водно парно с радиатори или да ги използвате за обдухване с въздух, като калорифер. Най-новите ни продукти са всякакви камини на биоетанол по заявка на клиента.
Научете повече за нашите отоплителни печки на следният сайтhttp://sparkstove.com

Спортни уреди

Изработваме много различни спортни уреди за персонални тренировки и масови спортове на закрито и открито. Предлагаме цялостни решения за фитнес паркове, детски площадки и училищно оборудване. Работим само по заявка, като предлагаме предимно хардуера (конструкциите) без аксесоари и консумативи, като мрежи, топки и други.

За повече информация се свържете с насза контакти