Съоръжения под наем

билбордове, под, наем, реклама, цениАко Ви трябва билборд конструкция за определено място, защо да го купувате нов? Предлагаме билбордове за обществени поръчки и европроекти с размери 3х2 и 4х3м. Едностранна и двустранна визия. Te могат да се поставят на различни места според изискванията. Принтираме, поставяме и демонтираме след срокът на действие на съответната заявка. Предлагаме и различни комплексни услуги покриващи изискванията и правилното реализиране всякакви евро заявки и проекти.

Обърнете се към с запитване според Вашите конкретни нужди.

Къкво по...

Предлагаме под наем: Рекламни конструкции, сцени, озвучение, осветление, водещи, аудио реклами, спотове и т.н. Можете да прехвърлите всичко към нас, брошури, кетъринг, подаръци… Ние сме опитни и гъвкави. Тревожат Ви възрастни и неадекватни служители с заявки за вчера? Спрете да се чудите. Всички ни познават и обожават… Печелете пари без да се агажирате в нещата…

Срокове и цени

Можете да наемете билбордове с различни размери на база месечен наем.

Цената за наем започва от 99 лв на месец. Отделно се заплащат транспорт, монтаж и демонтаж, бетонна основа и рекламен/и винил/и. Посочената цена е за най-дългият период на наем 12 месеца. Можете да наемете билборд за срок от 6 месеца на цена 160 лв за месец и за срок от 3 месеца за 200 лв на месец. Фундамента, монтажа и транспортирането са на обща стойност 400 лв. В тази цена е включен и демонтаж след изтичане на наемният срок. Допълнително се заплащат 1000 лв гаранция, които се възстановяват след приключване на договора и демонтиране на съоръжението.

Ето пример за наем на билборд 4х3м за 6 месеца:
6 месеца по 160 лв. = 960 + 400 лв. за бетонна основа, транспорт, монтаж и демонтаж = 1360 лв. + 1000 лв. гаранция. Всички суми се заплащат еднократно авансово.

Свържете се с нас за повече информация.